Trykk enter for å søke

Rekruttering

Staras Rekruttering

Når dere trenger nye profesjonelle medarbeidere, er det Staras dere skal kontakte. Staras har lang erfaring med å rekruttere de beste kandidatene til både små og store selskaper, innenfor de fleste bransjer. Vi har et omfattende nettverk i markedet, både innenlands og utenlands, slik at vi raskt kan løse ditt personellbehov. Ulike stillinger krever ulike rekrutteringsmetoder. Dere som kunde velger selv om vi skal bistå i hele eller deler av rekrutteringsprosessen.
Vi tilpasser en lønnsom rekruttering som vil være fruktbar også over tid. Med vår mangeårige erfaring kan vi hjelpe til med å implementere en kompetent og lønnsom tilvekst på personell, og skape sterke team i deres organisasjon.

Annonsering & Personellmarkedsføring.

Om du som leder skulle sette deg in i den situasjonen at det er nettopp du som er kandidaten som skal søke en ny stilling. Hvilke kvaliteter skulle du se på hos en ny arbeidsgiver? Hva slags arbeidskolleger ønsker du å ha? Hvilke egenskaper skal en god leder ha? Skulle du være interessert i selskapets framtidsvisjon?
Har du som ansvarlig leder tenkt på hva slags type personlighet du vil ha inn i din virksomhet? Vil du ha ansatte som deler selskapets visjon, verdier og mål?
Det er alltid stor mangel på dyktig personell og den ideelle kandidaten er vanskelig å finne. For at nettopp ditt selskap skal skille seg ut overfor andre arbeidsgivere trengs en smart formidling av nettopp ditt selskap. Hemmeligheten ligger i å vise og formidle ditt selskaps gode egenskaper og energi for i neste steg få tag i de beste kandidatene.
Vi har i over 20 år bygget opp denne HR-kunnskapen med rekruttering av personell til næringslivet for at ditt personell skal bli mest mulig lønnsomme. Ta kontakt for en uforpliktende prat om hva Staras kan tilby deres bedrift.


Kontakt oss